Selecteer een pagina

Host je website bij SwimApps

Wij kunnen zowel websites als apps verzorgen, en koppelen beide aan elkaar. Betaal je jouw website per jaar? Dan betaal je voor maar 11 maanden!

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen over onze websites en apps. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar mario@swimapps.nl

Kan ik de website zelf aanpassen?

Jazeker! Na aflevering van het ontwerp krijg je toegang tot de CMS-omgeving. Hierin kan de website volledig naar wens worden aangepast, waaronder een blog of eventuele webshop.

Is mijn website bewaakt voor downtime en dataverlies?

Al onze hosting is ondergebracht bij een betrouwbare partij. De kans dat je website uit de lucht is, zal dus zeer klein zijn. In het geval het toch gebeurt, pikken onze systemen dit direct op en gaan we meteen aan de slag!

Daarnaast wordt van elke website dagelijks een back-up gemaakt. Zo zullen er nooit prachtige websites verloren gaan!

Zijn er eenmalige kosten?

Voor het afsluiten van de hosting zijn er geen eenmalige kosten. Enkel wanneer je de website door ons laat ontwerpen, kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Indien je voor het app pakket kiest, is een licentie bij Apple en Android nodig. Hier zitten eenmalige en jaarlijkse kosten aan verbonden.

Wordt de app gemaakt in mijn huisstijl?

Vrijwel alle kleuren en design-elementen zijn aan te passen binnen de app. We kunnen de app dus helemaal bouwen in de gewenste huisstijl. Deze aanpassingen kunnen onze medewerkers doorvoeren. Aanpassingen in content kan je zelf doen vanuit de CMS-omgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze pakketten? Dien dan hieronder een vrijblijvende aanvraag in. Wij nemen dan binnenkort ontact op om de opties te bespreken.

Welk pakket wenst u aan te vragen?

6 + 14 =

Klaar voor innovatie?